Modernizing a campus to accommodate for student body growth with an innovated technology hub, "The Link."

Stevenson High School
Adlai E. Stevenson HSD 125
Lincolnshire, IL

As part of a design competition, Wight was challenged to create collaborative learning environments reflective of the School District’s current educational direction and one-to-one student use of technology. The winning entry, “The Link” updates technology service areas and creates a centralized ‘smart desk’ for students to service or update their devices. The area also provides a variety of teaching and learning spaces in various configurations. Community and student support space include administration, a testing center, school bookstore, gallery, and athletic commons space. The new Link creates a singular ‘heart’ of the school; a connection of the existing halves.

The design competition resulted in Wight signing on as the District Architect and we are currently performing a series of master planning and maintenance projects for the high school.